Ce vor barbatii Ati incercat vreodata sa va priviti in oglinda, nu de alta, dar sa vedeti care dintre mastile pe care le purtati zilnic este fata dumneavoastra reala? Am cunoscut un barbat care se apropia vertiginos de 50 de ani
Ce vor barbatii Ati incercat vreodata sa va priviti in oglinda, nu de alta, dar sa vedeti care dintre mastile pe care le purtati zilnic este fata dumneavoastra reala? Am cunoscut un barbat care se apropia vertiginos de 50 de ani si, desi in plin succes profesional, era nemultumit de viata sa personala. Era la a treia casatorie, iar ultima dintre cuceritoarele de inimi era de alta religie decat a lui. Atat de mare a fost dorinta lui de a fi iubit si rasfatat, incat a trecut fara ifose, chiar daca in sufletul lui tot in Dumnezeul lui credea, la religia femeii respective. Sacrificiul lui a trecut din pacate neobservat, pentru ca o data cu sacii vazuti in caruta, mai pe romaneste spus, draga lui sotie a facut cu sufletul lui tot ce a vrut.  Atat de tare l-a imbrobodit, incat acum nu mai face un pas fara ea. Fiecare miscare a lui este trecuta in carnetelul ei. Fiecare banut castigat de el, pentru ca ea nu lucreaza, delicata fiind din fire, este contabilizat de ea si transferat in cea a familiei ei, destul de numeroasa de altfel. Dar partea cea mai dureroasa a afacerii era dorul imens de copii. Cinci copii din doua casatorii. Ultima sotie ii lasase scris barbatului ei pe un biletel mare, chiar langa calculator, ca nu are voie sa vorbeasca decat o data pe saptamana cu familiile celelalte. Dureros, dar adevarat! Din cand in cand, ultima sotie mergea acasa, in tara ei, conducand totul cu mana forte, chiar daca de la distantaa€¦   Aceste deplasari erau momentele de respiro ale saracului barbat care, desi dorea iubire, mangaiere, liniste, rasfat, in fine, o viata calma si implinita, nu avea parte decat de cereri, cereri, cereri, de fiecare data numai de bani. De primit nu primea mai nimic inapoi. El se privea in oglinda mai rar, avea o singura fata, o singura masca. Ea purta zeci de masti, pe care le schimba cand avea chef. In fiecare zi o masca, dar se mai plictisea si purta chiar trei pe zi. Am incercat sa inteleg cum este posibil ca atunci cand esti in bratele sotului, pe care se presupune ca il iubesti, sa nu apreciezi bunatatea lui, sa nu apreciezi faptul ca iti ofera siguranta, liniste si iubire. Ce vor barbatii? Exact ce am scris. Ce vor femeile? Cine stie?!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.