Florile isi mentin voga crescanda a inceputului de sezon. Nu exista toaleta care sa nu creeze necesitatea unei flori. Moda lor este mai accentuata la toaletele de seara. Atunci florile se poarta in buchete din ce in ce mai putin discrete. Colan

Florile isi mentin voga crescanda a inceputului de sezon. Nu exista toaleta care sa nu creeze necesitatea unei flori. Moda lor este mai accentuata la toaletele de seara. Atunci florile se poarta in buchete din ce in ce mai putin discrete. Colanele bogate de flori se incolacesc in jurul gatului femeilor cu colorit havaian; ghirlande cat mai pline li se implinesc printre bucle sau le incoroneaza fruntea. La aceasta bogata colectie a florilor sa€™a adaogat buchetelul pretentios sau floarea rara din strasuri. Daca floarea poate fi din pietre veritabile, cu atat mai bine. Fireste, aceasta nu este o lege absoluta, pe care ar impune-o moda bijuteriilor.  Cateva pronosticuri pentru moda de toamna se pot face. Am mai spus si putem anunta din nou: marele loc pe care il vor tine tunicile atat in moda rochiilor, cat si a mantourilor pare sigur. Rochiile vor fi o combinatie de fusta si cazaca lunga ruseasca, mantourile o cazaca purtata pe o fusta. Blanurile isi vor relua marea importanta. Catifeaua va fi si ea o favorita a modei de toamna. Rochii, tailleur-uri si bluze de catifea vor constitui elementele de eleganta de dupa masa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.