Boxerul roman, stabilit in Canada, se bate in octombrie pentru titlul mondial chiar la Montreal.

InterBox, firma care il impresariaza pe Lucian Bute, a reusit sa obtina acordul lui Alejandro Berrio ca acesta sa dispute la Montreal
Boxerul roman, stabilit in Canada, se bate in octombrie pentru titlul mondial chiar la Montreal.

InterBox, firma care il impresariaza pe Lucian Bute, a reusit sa obtina acordul lui Alejandro Berrio ca acesta sa dispute la Montreal meciul pentru titlul mondial la supermijlocie, versiunea IBF. Decizia il avantajeaza pe roman, care este stabilit de ani buni in Canada, chiar la Montreal. Lupta va avea loc pe 11 octombrie, la Centre Bell. "Sint fericit sa ma bat pentru titlul mondial in fata fanilor mei din regiunea Quebec." Gala va avea loc pe 11 octombrie si este prima cu o asemenea miza, un titlu mondial, care se desfasoara la Montreal in ultimii cinci ani. Alejandro Berrio spune ca a acceptat fara probleme sa joace in locul ales de InterBox: "Nu ma intereseaza ca voi lupta acasa la Bute. Am sa-l inving si am sa imi pastrez titlul". Eric Lucas, presedintele firmei care se ocupa de Bute, este insa de alta parere: "Lucian va trai un moment magic pe 11 octombrie. Este un baiat admirabil, care munceste mult si va culege roadele acestor eforturi chiar in fata alor sai". Cu o luna inainte, Adrian Diaconu va boxa in SUA pentru centura cu diamante, intr-o gala organizata de celebrul promotor Don King.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.