Orice femeie vrea sa arate cat mai bine, iar aspectul feselor joaca un rol important in definirea fizicului. Mentinerea muschilor fesieri fermi si tonici, are rol atat estetic, dar si de sustinere a musculaturii spatelui. Daca vreti sa slabiti frumo
Orice femeie vrea sa arate cat mai bine, iar aspectul feselor joaca un rol important in definirea fizicului. Mentinerea muschilor fesieri fermi si tonici, are rol atat estetic, dar si de sustinere a musculaturii spatelui. Daca vreti sa slabiti frumos si sa va intariti musculatura bazinului, este recomandat sa faceti exercitii speciale de gimnastica, cel putin de doua ori pe saptamana. Iata cateva recomandari: - stati sprijinita in picioare si maini, indoiti un picior, iar pe celalalt intindeti-l; balansati piciorul pe care il tineti intins si reveniti cu el pe sol. Faceti patru serii, a cate opt repetari. Aveti grija ca spatele sa fie drept; - din pozitia culcat pe burta, cu picioarele si bratele intinse, efectuati ridicari lente cu piciorul drept, fara sa desprindeti abdomenul de pe sol. Procedati la fel cu stangul. Executati, de asemenea, cate opt repetari in patru serii; - din pozitia culcat pe spate si cu picioarele sprijinite pe sol, ridicati sezutul. In timpul exercitului, bratele vor fi intinse pe langa corp. Reveniti la pozitia initiala. Repetati miscarea de o suta de ori.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.