Dupa finala turneului "Tiriac Trophy", pierduta in trei seturi in fata oradeanului Andrei Mlendea, tenismanul iesean Bogdan Leonte a luat legatura cu antrenorul sectiei de box a clubului CFR, Nicu Branzei, ultimul fiind de acord sa-l pregateasca fizi
Dupa finala turneului "Tiriac Trophy", pierduta in trei seturi in fata oradeanului Andrei Mlendea, tenismanul iesean Bogdan Leonte a luat legatura cu antrenorul sectiei de box a clubului CFR, Nicu Branzei, ultimul fiind de acord sa-l pregateasca fizic pe sportiv. "S-a observat ca fiul meu este in urma cu pregatirea fizica, iar domnul Branzei s-a oferit sa il ajute pe Bogdan in acest sens, urmand sa se ocupe de pregatirea lui fizica in sala de box CFR", a declarat Sergiu Leonte, tatal si managerul tenismanului Bogdan Leonte.
Sportivul iesean a disputat la recentul turneu international "Tiriac Trophy" ambele finale, la simplu si la dublu, dar a pierdut de fiecare data. La dublu a facut pereche cu Andrei Mlendea, cel care l-a invins in proba de simplu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.