Acest lucru au anuntat ca-l vor face  presedintele Aliantei Pensionarilor pentru Conciliere Galati, Toader Cristea, precum si liderul sindicatului de la Menarom, Viorel Ariton, acestia fiind nemultumiti de faptul ca ministrul Muncii nu si-a resp
Acest lucru au anuntat ca-l vor face presedintele Aliantei Pensionarilor pentru Conciliere Galati, Toader Cristea, precum si liderul sindicatului de la Menarom, Viorel Ariton, acestia fiind nemultumiti de faptul ca ministrul Muncii nu si-a respectat promisiunile facute. Presedintele Aliantei Pensionarilor Galati, Toader Cristea, sustine ca ministrul Muncii i-a mintit pe pensionari atunci cand le-a spus ca in actul normativ privind modificarea Legii pensiilor, adoptat in iulie, va fi prevazuta majorarea valorii punctului de pensie pentru cei care au muncit in grupele 1 si 2 de munca. "Modificarea Legii pensiilor a aparut, dar fara sa se prevada ceea ce ne-a promis ministrul Muncii, adica majorarea punctului de pensie pentru cei care au lucrat in grupele 1 si 2 de munca. Ministrul Muncii, Paul Pacuraru, ne-a mintit. Pe data de 26 august ne vom intalni cu el si cu alti demnitari si parlamentari la Casa de Cultura a Sindicatelor si, daca dupa ce vom discuta cu el nu ne va rezolva doleantele, il vom declara persona non grata la Galati", a mai spus Toader Cristea. si liderul sindicatului de la Menarom, Viorel Ariton, il acuza pe ministrul Muncii, care este galatean, de faptul ca nu respecta in mod voit legea, adica nu a dorit sa se adopte actul normativ care sa prevada acordarea platilor compensatorii pentru cei 450 de salariati care vor fi disponibilizati. Ministrul Muncii, Paul Pacuraru, s-a aratat surprins de declaratiile celor doi lideri privind intentia de a-l declara persona non grata chiar in orasul sau natal, sustinand ca este privit ca un erou de multi pensionari.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.