Detinutii din cadrul Penitenciarului cu Regim de Maxima Siguranta (PRMS) Iasi au reusit sa castige finala campionatului zonal de fotbal "Chance of Freedom". Evenimentul a fost organizat <n acest an de Penitenciarul Bacau, <n perioada 9 iulie-9
Detinutii din cadrul Penitenciarului cu Regim de Maxima Siguranta (PRMS) Iasi au reusit sa castige finala campionatului zonal de fotbal "Chance of Freedom". Evenimentul a fost organizat <n acest an de Penitenciarul Bacau, <n perioada 9 iulie-9 august, participand un numar de sase echipe reprezentative, formate exclusiv din detinuti. Finala a fost disputata <ntr-un meci spectaculos de echipele din Iasi si Galati. Detinutii au reusit sa se impuna cu scorul de 6 la 1. "Baietii nostri au fost antrenati de Daniel Canta, monitor sportiv care a evoluat si la Poli Iasi. Echipa a fost formata din 16 detinuti. Pentru victoria obtinuta, acestia vor beneficia de permise acasa si de suplimentare la pachete si vizite", ne-a declarat Manuela Patrascu, purtatorul de cuvant al PRMS Iasi.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.