La saloanele din Constanta extensiile de gene au fost introduse relativ recent, dar au avut un mare succes. Cabinetele realizeaza in medie cate cinci-sase extensii lunar. Durabilitatea lor poate varia de la doua saptamani la doua luni, timp in care n
La saloanele din Constanta extensiile de gene au fost introduse relativ recent, dar au avut un mare succes. Cabinetele realizeaza in medie cate cinci-sase extensii lunar. Durabilitatea lor poate varia de la doua saptamani la doua luni, timp in care nu ataca genele naturale. Aplicarea lor nu este dureroasa, insa pentru a rezista cat mai mult timp clientele care opteaza pentru acest tip de gene trebuie sa stie ca nu vor folosi mascara, nu se vor demachia si vor evita atingerile dese in zona ochilor. Culoarea poate fi aleasa de client, iar timpul necesar aplicarii este de 2-3 ore. Esteticiana Dorina Petcu ne-a explicat cum se procedeaza in montarea extensiilor. In primul rand, se aplica, cu ajutorul unui aditiv special, gene din material sintetic, dar care imita textura celor naturale. Smocurile trebuie plasate intre genele naturale, cat mai aproape de baza firului. In functie de dorinta clientei, pentru un plus de volum se pot face completari sau se pot tunde. Procedura dureaza intre 30 de minute si 2 ore, in functie de numarul de gene. Extensiile costa in jur de 80 de lei, iar clientele s-au declarat multumite de rezistenta lor.
>> Permanent

Permanentul pentru gene este o metoda de ondulare a firelor de par o durata de 2-3 luni, indiferent de lungimea si de desimea lor. Aplicarea tratamentului implica pentru inceput montarea unui un bigudiu mic de burete pe pleoapa superioara. In continuare genele se muleaza pe bigudiu, dupa care se aplica o solutie de permanent, creata special pentru zona delicata a ochilor. Dupaa ce se sterge aceasta solutie, se aplica o alta, pentru fixare. Intreaga operatiune dureaza aproximativ 30 de minute, dupa care clientele vor avea genele intoarse pentru mult timp.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.