Consiliul director al fundatiei Sportului Iesean (FSI) a raspuns solicitarilor primite din partea unor cluburi iesene si a decis sa imparta, pentru a treia oara in acest an, o importanta suma de bani catorva grupari. Astfel, FSI a alocat pentru ultim
Consiliul director al fundatiei Sportului Iesean (FSI) a raspuns solicitarilor primite din partea unor cluburi iesene si a decis sa imparta, pentru a treia oara in acest an, o importanta suma de bani catorva grupari. Astfel, FSI a alocat pentru ultimele 5 luni ale acestui an suma de 90.000 RON echipei de rugby Poli Agro Iasi, in timp ce handbalistii de la Politehnica au de incasat suma de 48.000 RON, pentru aceeasi perioada. "Noi suntem o echipa in reconstructie si orice suma este binevenita. Daca vom reusi sa asiguram un buget constant pe toata durata campionatului, cred ca putem ataca chiar promovarea in Liga Nationala, obiectivul nostru pentru sezonul viitor", a declarat antrenorul Politehnicii Iasi, Costel Schender. Nu la fel de multumit de imparteala facuta de FSI s-a declarat antrenorul echipei de rugby, Constantin Verives. Fundatia ieseana nu a uitat nici de handbalistele de la Liceul cu Program Sportiv, gruparea pregatita de Veniamin Lupan primind 35.000 RON. De asemenea, baschetbalistii de la Poli Millenium Center au de incasat de la FSI suma de 25.000 RON, desi au solicitat 90.000 RON, iar CFR-ului i-a fost alocata suma de 25.000 RON.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.