Liberalul Victor Manea se distanteaza de departe ca fiind un candidat serios pentru Primaria Constanta, in perspectiva alegerilor locale de anul viitor. De Manea se tem nu numai anonimii din PD, ma refer la cei care pozeaza pentru Primaria Constanta,
Liberalul Victor Manea se distanteaza de departe ca fiind un candidat serios pentru Primaria Constanta, in perspectiva alegerilor locale de anul viitor. De Manea se tem nu numai anonimii din PD, ma refer la cei care pozeaza pentru Primaria Constanta, ca si ceilalti prezumtivi candidati, ci si unii dintre... liberali! Desi Victor Manea se numara, alaturi de Gheorghe Dragomir, printre politicienii de elita ai PNL Constanta, trebuie spus ca are in partid numerosi adversari si indivizi care clevetesc pe seama sa! E pacat ca, in conditiile in care cei mai multi dintre politicienii nostri fac figuratie, pentru ca pe scena politica locala sufla vantul salbatic, liberalii nu profita de exemplele de exceptie pe care le au in partid, mai ales ca provin din propria pepiniera! Ar trebui ca liderii liberalilor constanteni, cu Puiu Hasotti in frunte, sa tina de cont de experienta jenanta pe care o traieste gruparea condusa de democratul Stelian Dutu, aflata acum la mana primarului Zanfir Iorgus de la Mangalia! Nu cunosc in amanunt motivele pentru care liberalul Manea, printre altele si consilier judetean, este blocat tot timpul la mantinela de catre conducerea PNL Constanta, in conditiile in care acesta alearga tot timpul pentru partid, putini fiind cei care bat judetul Constanta de la un capat la altul... Sigur, cunosc ambitiile unora de a merge, ca si Stelian Dutu, pe craca vestejita a unui pom laudat. De altfel, in ultima vreme se vehiculeaza numele a tot felul de personaje care, cu toate ca nu au nici o legatura cu doctrina liberala - in care, de altfel, nici nu cred! - ar urma sa o reprezinte in alegerile locale de la Constanta! Este cel putin ciudat sa ai in echipa oameni ca Victor Manea, pentru ca in PNL Constanta sunt si alte exemple remarcabile, si, cu toate acestea, sa apelezi la tot felul de candidati prefabricati! Sunt de-a dreptul naivi cei care cred toate balivernele si promisiunile fara acoperire ale celor care sustin ca vor fi insotiti, in campania electorala, de un adevarat alai de oameni de afaceri care vor transforma judetul intr-un tinut al laptelui din abundenta si al mierii de albine! In opinia mea, astfel de calcule si planuri sunt rupte de realitate. Cunoscand miscarile de culise care se fac in politichia locala, nu intru prea mult in amanunte. Constat insa, cu tristete, ca diversi asa-zisi apolitici trag sforile dupa urechea celor aflati in spatele lor pe post de papusari. Intr-o situatie asemanatoare cu cea a lui Manea se afla si Eugen Pricopie, singurul candidat de care se teme primarul din Mangalia, dornic sa aterizeze iute pe un fotoliu aducator de liniste in Parlament, dar sa-si lase si un urmas de incredere la Primaria Mangalia. Sigur, nu e menirea noastra de a face si desface liste cu candidati, acesta fiind atributul conducerii PNL Constanta.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.