"Stufstock 5 greenfest" va avea loc in acest an in Vama Veche, la Marina Park. La eveniment vor fi prezente circa 50 de trupe, cele mai asteptate de public fiind Dandy Warkhols, Toy Dolls sau Cradle of Filth. Distractia va incepe la ora 16.00 si va t
"Stufstock 5 greenfest" va avea loc in acest an in Vama Veche, la Marina Park. La eveniment vor fi prezente circa 50 de trupe, cele mai asteptate de public fiind Dandy Warkhols, Toy Dolls sau Cradle of Filth. Distractia va incepe la ora 16.00 si va tine pana in zori, timp in care vor concerta atat trupe autohtone, cat si din SUA, Germania, Cehia, Italia si Moldova. Impatimitii muzicii rock isi pot cumpara abonamente pentru toate cele patru zile ale festivalului la pretul de 80 de lei sau bilete pentru fiecare zi, pretul fiind intre 20 si 50 de lei.
Tichetele se pot cumpara de pe internet sau din Vama Veche, de la intrarea in Marina Park, in limita capacitatii locale.



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.