>>  Locuitorii caselor afectate vor fi despagubiti de societatea de asigurari
cu care Apa Nova are contract.


>>  Consumatorii au fost realimentati cu apa, estimandu-se ca lucrarile
vor dura pana astazi. &nb
>> Locuitorii caselor afectate vor fi despagubiti de societatea de asigurari
cu care Apa Nova are contract.


>> Consumatorii au fost realimentati cu apa, estimandu-se ca lucrarile
vor dura pana astazi. Ieri dimineata, locatarii din 12 imobile din cartierul Cotroceni s-au trezit cu apa in case, in urma unei avarii la o conducta de apa. Apa Nova a promis ca-i va despagubi pe cei care au suferit daune.

"La ora 9.10, a fost o explozie la o artera de apa de 900, iar intr-un sfert de ora echipele noastre au ajuns la fata locului si au inceput interventia", a declarat Epsica Chiru, purtatorul de cuvant al Apa Nova. Avaria s-a produs pe Bd. Geniului, intre Leu si Drumul Taberei, iar lucrarile de remediere vor dura pana astazi, dupa cum au estimat constructorii ieri la pranz. Conducta a cedat, dupa cate se pare, in urma unor socuri termice. Consumatorii au fost realimentati cu apa, iar o firma de asigurari a fost chemata pentru a inventaria pagubele produse proprietarilor celor 12 case inundate. Acestia vor primi despagubiri de la firma de asigurari cu care Apa Nova are incheiat contract.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.