"Mentorul" echipei Arsenal Londra, Arsene Wenger, a anuntat ca nu si-a prelungit deocamdata contractul de antrenor, dar o va face in curand, spre linistea suporterilor "tunarilor", pusi pe jar de anuntul conform caruia Bernie Ecclestone, ierarhul ab
"Mentorul" echipei Arsenal Londra, Arsene Wenger, a anuntat ca nu si-a prelungit deocamdata contractul de antrenor, dar o va face in curand, spre linistea suporterilor "tunarilor", pusi pe jar de anuntul conform caruia Bernie Ecclestone, ierarhul absolut al Formulei 1, ar pofti la pachetul majoritar de actiuni al clubului londonez.  
"Negocierile sunt pe calea cea buna", a precizat tehnicianul, in varsta de 57 de ani. Unul dintre cei mai "titrati" manageri din fotbalul european, Wenger a preluat conducerea tehnica a echipei londoneze in 1996. Actuala intelegere intre cele doua parti expira in iunie 2008, urmand a fi prelungita cu inca 4 ani.  
UN ARGENTINIAN LA SANTIAGO DE CHILE. Daca sefii de la Arsenal mai au ceva de asteptat pana cand Wenger isi va pune semnatura pe documentul in cauza, conducatorii Federatiei Chiliene de Fotbal pot sa plece linistiti in concediu. Marcelo Bielsa l-a inlocuit in functia de selectioner pe Nelson Acosta, cel care a demisionat imediat dupa ce nationala chiliana a fost eliminata de Brazilia in sferturile de finala ale Copei America. Se pare ca Bielsa a semnat un contract in valoare de 1,5 milioane de dolari, bani pe care tehnicianul argentinian ii va imparti cu "secunzii" Gustavo Benitez (Paraguay) si Paulo Cesar Carpegiani (Brazilia), dar si cu preparatorul fizic Luis Maria Bonini. Marcelo Bielsa si-a inceput cariera de antrenor in 1990 pe banca tehnica a echipei Newell's Old Boys, elevii sai castigand campionatul Argentinei 2 ani mai tarziu. In 2004, Bielsa a condus selectionata Argentinei spre castigarea trofeului olimpic la Atena.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.