UEFA a comunicat vineri seara ca meciul BATE Borisov - Steaua, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, se va putea desfasura pe Stadionul Gradski din micutul orasel din Belarus, desi acesta nu indeplineste conditiile impuse de forul european.
UEFA a comunicat vineri seara ca meciul BATE Borisov - Steaua, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, se va putea desfasura pe Stadionul Gradski din micutul orasel din Belarus, desi acesta nu indeplineste conditiile impuse de forul european.     Informatia a fost confirmata si pe site-ul oficial al adversarei "ros-albastrilor", astfel ca se cunoaste deja locul de disputare a partidei care este programata miercuri, 15 august, de la ora 20:00.     EXCEPTIE. "Meciul se va juca la Borisov, dupa ce UEFA a facut o exceptie, la cererea clubului BATE si a federatiei, deoarece stadionul local nu indeplineste parametrii ceruti pentru un meci de asemenea nivel. UEFA a apreciat infrastructura stadionului, organizarea meciului si comportamentul suporterilor la partida cu Hafnarfjordur", se arata in comunicatul publicat pe pagina de internet a celor de la BATE Borisov. Clubul bielorus mai face apel la suporteri sa aiba "aceeasi atitudine si la meciul cu Steaua, pentru a confirma astfel corectitudinea deciziei luate de UEFA". Arena din Borisov are doar 5.500 de locuri, iar atmosfera este una linistita, fanii lui BATE fiind extrem de calmi si fair-play.     SATISFACUT. Inaintea meciului de aseara, cu Poli Iasi, dar si a "dublei" cu BATE Borisov, antrenorul Stelei, Gica Hagi, a declarat: "Am demonstrat ca avem valoare, ca suntem tari. Suntem la inceput de drum si sunt multumit. Victoriile sunt importante, dar in Romania ne place cateodata sa trecem dintr-o parte in alta. Cand se joaca foarte bine, se spune ca adversarul a fost prost, cand se joaca normal, iar nu e bine. Exista un adversar, si el poate sa joace bine, si el poate fi valoros, si poate juca mai bine ca tine. Noi muncim si aratam mai bine pe zi ce trece. Victoriile aduc victorii si e bine ca invingem". In alta ordine de idei, golgeterul si omul determinant pentru Steaua in ultimii ani, Nicolae Dica, este din nou dorit in Premier League, dupa ce anul trecut Aston Villa a fost gata sa-l cumpere din Ghencea pentru 6 milioane de euro. "Vreau sa vorbesc neaparat cu Gigi Becali, pentru ca am o oferta buna pentru Dica din Anglia. Sa vedem insa daca Becali ii da drumul lui Dica", a declarat ieri impresarul Ana Maria Prodan. Se pare ca echipele care il curteaza pe play-maker-ul Stelei sunt Manchester City si nou-promovata Derby County. Dica este golgeterul Stelei in noul sezon, marcand trei goluri in patru meciuri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.