Un trandafir plin de superstitii Carmen Trandafir are doua trasaturi de baza: este si artista, si superstitioasa (nu neaparat in aceasta ordine). "Ma pregatesc sa inregistrez un album, in aproximativ doua saptamani se va termina totul, dar nu-mi pla
Un trandafir plin de superstitii Carmen Trandafir are doua trasaturi de baza: este si artista, si superstitioasa (nu neaparat in aceasta ordine). "Ma pregatesc sa inregistrez un album, in aproximativ doua saptamani se va termina totul, dar nu-mi place sa vorbesc dinainte despre planurile mele", a marturisit cantareata. (Anca Stanescu)   Hi-Q se lauda cu dotarile tehnice Dupa ce Nicoleta s-a laudat ca si-a cumparat un microfon placat cu aur, trupa la care activeaza, HI-Q, si-a achizitionat echipament muzical de 60.000 de euro pentru a-si sustine concertele live! Nu li s-a spus probabil ca "echipamentul" nu canta singur.   Miss Platnum este o fire timida! Chiar daca are o cariera in plina ascensiune, timisoreanca Ruth Renner, pe numele ei de scena Miss Platnum, emigrata in Germania de cand era micuta, ramane o timida. Ii place sa gateasca (si spune ca se pricepe!) si sa faca ordine si curatenie. Cand are putin timp liber prefera linistea, din cauza ca viata ei profesionala este foarte agitata. (Anca Stanescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.