Muzica este un amalgam de gothic, symphonic & black metal, iar versurile sunt inspirate din mitologie si din filmele horror.   Dupa King Diamond, Alice Cooper si Marilyn Manson, inca o formatie celebra de gen soseste in Romania, concert
Muzica este un amalgam de gothic, symphonic & black metal, iar versurile sunt inspirate din mitologie si din filmele horror.   Dupa King Diamond, Alice Cooper si Marilyn Manson, inca o formatie celebra de gen soseste in Romania, concertul avand loc joi, 16 august, la Vama Veche, in prima zi a festivalului Stufstock 5 Green. Infiintat in 1991, in Suffolk, Anglia, COF a suferit de-a lungul anilor mai multe schimbari de componenta, la aceasta ora grupul fiind format din: Dani Filth - solist vocal, Paul Allender - chitara, Charles Hedger - chitara, Dave Pybus - chitara bas, Martin Skaroupka - tobe, plus Sarah Jezebel Deva - backing vocals si Rosie Smith - keyboards.   Cel mai recent album al formatiei a aparut in octombrie 2006 si este intitulat "Thornography". Despre acest disc, considerat cel mai reusit de pana acum, Dani Filth spune: "Nu cred ca poate fi catalogat ca «experimental», dar am incercat sa ne atingem limitele. Multe dintre piese sunt foarte ritmate, uneori chiar thrashy, dar cu toate acestea sunt placute, usor de retinut".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.