RBA ne bombardeaza in continuare cu "stiri" fara acoperire. Sub titlul "Bety de la Etnic se va casatori anul viitor" aflam, din declaratia solistei ("Ma indoiesc sincer ca in 2008 ma voi marita"), ca de fapt n-are nici un gand sa-si puna pirostriile.
RBA ne bombardeaza in continuare cu "stiri" fara acoperire. Sub titlul "Bety de la Etnic se va casatori anul viitor" aflam, din declaratia solistei ("Ma indoiesc sincer ca in 2008 ma voi marita"), ca de fapt n-are nici un gand sa-si puna pirostriile. Gaselnita? Asa spun cartile! "Fetele de la Etnic au fost oprite de o femeie care voia sa le ghiceasca in carti. Tour managerul trupei tocmai se pregatea sa o indeparteze de cantarete" - poate stia el ceva - , "dar Bety (foto) a acceptat provocarea". Femeia i-a spus ca anul viitor ii apare o nunta, si nu una la care artista va fi invitata sa cante, ci una la care va fi chiar mireasa! Daca ghicitoarea si-a dat seama ca Bety e artista, atunci chiar ca e profesionista!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.