Cum trece vremea! Parca mai ieri trupa Talisman ne fermeca cu piesa "Atat de singur", hitul lor de debut. Sunt zece ani de-atunci.

Intr-o noua formula, trupa si-a lansat albumul "Best Of" joi, 9 august, la terasa Brown Sugar. Desi scaunel
Cum trece vremea! Parca mai ieri trupa Talisman ne fermeca cu piesa "Atat de singur", hitul lor de debut. Sunt zece ani de-atunci.

Intr-o noua formula, trupa si-a lansat albumul "Best Of" joi, 9 august, la terasa Brown Sugar. Desi scaunele erau in numar mare, afluenta oamenilor a facut necesara suplimentarea lor.

Printre cei prezenti i-am remarcat pe Gabriel Cotabita, Tavi Ursulescu si Viorel Lis, ultimul insotit si de frumoasa-i iubita, Oana. Kamara, aparut cu o usoara intarziere, a fost asaltat de fotoreporteri, dar si-a facut timp sa dea mana cu fostul primar al Capitalei. Roxana Iliescu a venit insotita de fetita sa, care s-a dovedit a fi plina de energie.
La un moment dat (inainte de inceperea concertului), pustoaica a inselat vigilenta mamei si a urcat pe scena, cu microfonul in mana, miscandu-se ca o adevarata diva, spre deliciul celor prezenti. "Nu ma las pana va fac sa cantati si sa dansati alaturi de noi", s-a ambitionat Alin Oprea (foto).

Si i-a iesit pana la urma! "Stim ca aveti cu totii un «talisman» in suflet, care va poarta noroc", a mai spus el intr-o pauza de cantat. "Nu plecati acasa, petrecerea abia incepe", ne-a anuntat acesta la sfarsitul recitalului. "Peste doar doua ore va fi ziua colegului nostru Fernando, asa ca-l vom sarbatori impreuna cu voi."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.