Laura si George W. Bush vor oferi un dejun in onoarea lui Nicolas Sarkozy si a sotiei sale, Cecilia, la resedinta fostului lider al SUA, George W. Bush, tatal actualului presedinte, noteaza Rompres, citand un inalt responsabil al Administratiei ameri
Laura si George W. Bush vor oferi un dejun in onoarea lui Nicolas Sarkozy si a sotiei sale, Cecilia, la resedinta fostului lider al SUA, George W. Bush, tatal actualului presedinte, noteaza Rompres, citand un inalt responsabil al Administratiei americane, sub acoperirea anonimatului. Conform opiniei medicilor, George W. Bush se afla, in prezent, intr-o forma foarte buna. El fost declarat apt pentru serviciul prezidential in urma unei serii de examene medicale la care a fost supus in ultimele saptamani. Liderul de la Casa Alba, care, la 6 iulie, a implinit 61 de ani, a dat jos cele doua kilograme acumulate pe parcursul anului trecut. In prezent, cantareste 87 kilogramge, la 1,81 metri. Totusi, si Bush mai are, din cand in cand, mici probleme de sanatate. Recent, programul i-a fost perturbat, timp de cateva ore, de un virus. La 21 iulie, a fost supus unei colonoscopii si i-au fost extirpati cinci "mici" polipi benigni, timp in care si-a cedat temporar atributiile vicepresedintelui Dick Cheney. Anul trecut, a fost diagnosticat si tratat "definitiv, fara posibilitatea reaparitiei", de boala Lyme (borelioza), afectiune transmisa, in general, oamenilor, prin intepaturile de capusa si care este intalnita, in SUA, in special in zonele rurale si regiunile impadurite din nord-vest, relateaza Reuters.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.