La 6 august, "primarele" Videanu a publicat un raspuns la articolul meu din JN "Cat de penibil, pentru a fi Videanu?", din 4 august! Printre insinuarile presupus subtile, legate de "comportamentul unui om" (eu), la Antena 1 (sic!), "fata de care
La 6 august, "primarele" Videanu a publicat un raspuns la articolul meu din JN "Cat de penibil, pentru a fi Videanu?", din 4 august! Printre insinuarile presupus subtile, legate de "comportamentul unui om" (eu), la Antena 1 (sic!), "fata de care trebuie sa manifesti o anumita si speciala intelegere", acest ignorant politic, incapabil sa numere de la 1 la 3 (aparitiile mele televizate au fost, exclusiv, pe Antena 3, in ultimii doi ani), ma apostrofeaza pentru indrazneala de a-i critica prestatia, ca "primare"!


Fraza care l-a suparat rau pe ipochimenul cu staif de Rivière si rafinament de "bordura" damboviteana este urmatoarea: "Mi-l imaginez pe «primare» (...) in sezlongul umbrit de palmierii Rivierii, atunci cand bucurestenii se prabuseau la «umbra» codurilor galbene si portocalii (la ala rosu ne-a facut o scurta vizita), fie in asfaltul dogoritor si moale, fie in mormanele de tabla incinsa pe roti, fara aerisire, de pe traseul transportului in comun, pastorit de domnia sa (...)"!


Zice "primarele": "Nu pot intelege opinia ca as avea vreo vina pentru «asfaltul dogoritor si moale»"! Dar cine a zis ca aveti vreo vina pentru asta, mon cher? Ca doar n-oti fi "telekinetic" pana intr-atat incat sa inmuiati "bordura" cu privirea! De ce va puneti mana pe "chelie", fara motiv? Aaaa, in ceea ce priveste transportul in comun, fara aer conditionat, aia e alta treaba!


Uite, am sa va explic pana intelegeti! Tot incercati sa va justificati ca aveati dreptul la concediu si ca acesta "s-a limitat la numai sapte zile"! "Prietene", cum v-ar zice Mircea Badea, nimeni nu va critica PENTRU CA v-ati luat concediu! Compris? Ci pentru CAND l-ati luat! Cand bucurestenii mureau, la propriu, sub canicula! Ia vedeti ce a facut presa franceza cu acei demnitari, alesi sau numiti, care au plecat in concediu in timpul caniculei din Franta, in 2003!


In plus, vedeti ce a facut presa britanica cu seful guvernului local scotian, McLeish, in iulie 2001, pentru ca si-a petrecut vacanta "afara", intr-un moment in care turismul scotian infloritor a avut un oarecare recul! Sa va spun eu care e starea turismului la noi? L-ati vazut pe mentorul Basescu plecand in concediu in alta parte decat frumoasa Romanica? Sau idolul dumneavoastra este Tariceanu, "globetrotter"-ul? Baieti, dati-va demisia din functia publica si mergeti unde va taie capul!
In articolul meu spuneam despre Videanu: "(...) Nu l-am auzit enuntand vreodata o idee, desi a «deversat» neabatut «pachete» intregi de cuvinte bucurestenilor"! "Primarele", in replica, ma trimite pe internet, sa-i gasesc ideile, daca "parcurg" "programul de guvernare al actualului Cabinet, cat si programul de dezvoltare a Municipiului Bucuresti"!
Monsieur "primare"! Parlez-vous roumain? Eu am scris ca nu am "AUZIT" vreo idee de la matale! Je na€™ai pas ENTENDU! De ce ma trimiteti la CITIT idei pe internet? Practic, recunoasteti ca am dreptate si nu ati rostit, vreodata, vreo idee? Si vreti sa o descopar eu in "operele" dumneavoastra, scrise de o mie de coautori? Merci, ja€™ai déjà beaucoup de travail!


Apropo! Vi s-a parut ca v-as fi alocat vina de a "inmuia" asfaltul! Uite, hai sa facem un exercitiu! Eu o sa scriu asa: "Intotdeauna am explicat pana la capat, chiar si celor cu indice de inteligenta la nivelul limitei de viteza in localitatea Bucuresti"! Sunt curios daca in replica dumneavoastra viitoare va veti autoincadra, din nou, la "inmuiat asfaltul", acuzandu-ma pe mine ca v-am plasat acolo! Adica, la un anume indice!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.