PROIECTOARE - Mai multa lumina pentru 3LCD
Nou lansatele Epson EMP-1810 si  EMP-1815 sunt cele mai luminoase proiectoare 3LCD portabile de pe piata, cu 3500 ANSI lumeni. Cantaresc 2,9 kg si, respectiv, 3,1 kg si dispun de rezolutie XGA si lentile cu zoom 1.6x. Cele doua sunt dedicate proiectiilor de calitate superioara in incaperi luminoase. Seria EMP-1800 include o functie de setare rapida, ce dimensiona automat imaginea proiectata pentru a se incadra pe ecranul de proiectie atunci cand schimbi locatia proiectorului. EMP-1815 este dotat cu port USB si cititor de carduri Compact Flash si se poate conecta la retea prin Wi-Fi sau cablu UTP.


DISPLAY - Mai putini bani pentru plasme
Producatorii de ecrane cu plasma vor raporta o scadere a veniturilor, incepand cu 2009, din cauza concurentei puternice venite din partea furnizorilor de ecrane cu cristale lichide (LCD). Potrivit estimarilor firmei de cercetare iSuppli, veniturile obtinute din vanzarea dispozitivelor de afisare cu plasma (plasma display panel - PDP) vor crestere cu 12% in 2007, la 8,6 miliarde de dolari, urmand sa atinga, anul viitor, un maxim de 10,2 miliarde de dolari. Pana in 2011, veniturile din vanzarea acestor ecrane vor scadea la 8,7 miliarde de dolari, in pofida majorarii volumelor livrarilor, intrucat producatorii vor reduce preturile.


COMPANII - Deutsche Telekom, peste asteptari
Profitul Deutsche Telekom a crescut in trimestrul al doilea cu 1,8% si a depasit estimarile analistilor. Cu toate acestea, analistii spun ca operatorul german continua sa se confrunte cu dificultati. Deutsche Telekom este cel mai mare operator european de telecomunicatii, dupa vanzari, si a obtinut un profit inainte de deducerea dobanzilor, impozitelor, deprecierii si amortizarii (EBITDA) de 4,9 miliarde de euro.