Teodor Melescanu, ministrul Apararii, a anuntat ca armata va demara un proiect de locuinte pentru militari si construire a unui nou spital militar. De asemenea, in MAp se va infiinta o structura care sa se ocupe de problema militarilor raniti in teat
Teodor Melescanu, ministrul Apararii, a anuntat ca armata va demara un proiect de locuinte pentru militari si construire a unui nou spital militar. De asemenea, in MAp se va infiinta o structura care sa se ocupe de problema militarilor raniti in teatrele de operatiuni si se va propune ca acestia sa beneficieze de drepturile veteranilor din razboaiele mondiale. Melescanu a mai anuntat schimbarea din functia de sef al Auditului a generalului (r.) Mircea Vasilescu cu colonelul Mihail Ciuperceanu, care provine din DGIA. Ministrul Apararii a anuntat ca va rezolva si disfunctionalitatile privind comunicarea dintre minister si ziaristi. (D.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.