Ioan si Mariana Vasilica, in varsta de 43 de ani, respectiv 32 de ani, sunt acuzati de vatamare corporala grava si rele tratamente aplicate minorului. Acuzatia a fost formulata de anchetatori avandu-se in vedere si concluziile medico-legale, potrivit
Ioan si Mariana Vasilica, in varsta de 43 de ani, respectiv 32 de ani, sunt acuzati de vatamare corporala grava si rele tratamente aplicate minorului. Acuzatia a fost formulata de anchetatori avandu-se in vedere si concluziile medico-legale, potrivit carora prin neglijenta manifestata in ingrijirea minorei si prin aplicarea de lovituri, viata acesteia a fost pusa in pericol. Cei patru copii minori, cu varste cuprinse intre sase si paisprezece ani, aflati in intretinerea lor, au fost predati in grija Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Alba. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.