Mare inghesuiala mare pe VIP-urile autohtone care se implica in actiuni "de suflet" si isi pun la bataie timpul si energia pentru cauze nobile.     Daca Mihaela Radulescu ramane printre cele mai active personalitati care s-au implicat i
Mare inghesuiala mare pe VIP-urile autohtone care se implica in actiuni "de suflet" si isi pun la bataie timpul si energia pentru cauze nobile.     Daca Mihaela Radulescu ramane printre cele mai active personalitati care s-au implicat in actiuni caritabile, devenind chiar si ambasadoarea United Way Romania, nici alte vedete nu s-au lasat mai prejos.     MARATONISTA. Ramona Badescu a transpirat pentru cauze umanitare. Vedeta a alergat 5 km, cu scopul de a strange fonduri pentru lupta impotriva cancerului la san. Ce-i drept, in Italia. Din fericire, si la noi lupta impotriva acestei maladii a luat avant, printre vedetele implicate fiind Andreea Esca si Mihaela Tatu. Invitata la cateva manifestari caritabile, Luminita Anghel a decis sa dea si ea o mana de ajutor. Si n-a stat degeaba. L-a adus in Romania chiar pe Jose Carreras, iar fondurile rezultate din acest concert caritabil au ajutat mii de oameni aflati in dificultate.     PE AMBULANTA. Cine s-ar gandi ca un actor care joaca intr-o telenovela mai are timp pentru voluntariat pe o masina de salvare? Si totusi, se poate! Lui Denis Stefan nu i-a fost teama sa strabata Capitala intr-o ambulanta de terapie intensiva. Chiar daca astfel si-a facut mana pentru rolul interpretat, el a demonstrat ca poate ajuta, in modul cel mai direct, oamenii aflati in situatii-limita.  Chiar daca au un program incarcat, multe alte VIP-uri isi gasesc timp sa faca un bine. Printre cei care si-au donat chiar sangele pentru a salva vieti se numara Dan Teodorescu, Florin Chilian, Bodo si multi altii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.