Alessandro Del Piero s-a nascut acum 33 de ani la Treviso. Tatal sau, Gino, era electrician, iar mama, Bruna- casnica, pentru a avea timp sa se ocupe de cresterea copiilor, Alessando mai avind un frate mai mare cu noua ani




Alessandro Del Piero s-a nascut acum 33 de ani la Treviso. Tatal sau, Gino, era electrician, iar mama, Bruna- casnica, pentru a avea timp sa se ocupe de cresterea copiilor, Alessando mai avind un frate mai mare cu noua ani, Stefano, in prezent impresarul sau. A inceput fotbalul ca portar, poate de aceea stie sa pacaleasca asa de bine adversarii cu manusi la loviturile libere, care au devenit o marca intregistrata a fotbalistului de la Juventus. In 2001, cind tatal fotbalistului a decedat, s-a aflat ca Alessandro are si o sora de origine romana, Beatrice. Aceasta a fost infiata in 1998 de la un orfelinat din Iasi, desi fotbalistul s-a opus atunci pe motiv ca parintii sai sint "prea batrini si bolnavi pentru a mai creste un copil". A avut dreptate, tatal sau murind de cancer peste trei ani, de aceea refuza sa vorbesca in presa despre sora sa.

Ieri, Alessando a refuzat sa-si prelungeasca intelegerea cu Juventus, care ii propusese un salariu mai mic de 5 milioane de euro si doar un an in echipamentul clubului din Torino, astfel ca are sanse minime sa marcheze in prima etapa din Italia. Are destule, peste 200 de goluri pentru Juventus si 27 pentru nationala Italiei. Cu capul, cu calciiul, cu siretul, din actiune, din lovituri libere, la vinclu sau la firul ierbii.

Goluri marca "Del Piero"


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.