Originara din Leeds, actualmente domniciliata in Los Angeles, fosta a€žScary Spice" Melanie Brown (Mel B, pentru cunoscatori) s-a vazut de curand cu inca 3-4 saci doldora de $ in caruta, dupa ce testul de paternitate a relevat faptul c
Originara din Leeds, actualmente domniciliata in Los Angeles, fosta a€žScary Spice" Melanie Brown (Mel B, pentru cunoscatori) s-a vazut de curand cu inca 3-4 saci doldora de $ in caruta, dupa ce testul de paternitate a relevat faptul ca Eddie Murphy este tatal micutei Iris Brown. Scurta relatie, dar imbelsugata, au avut cei doi, din moment ce Murphy a recunoscut ca s-au intalnit doar de vreo 2-3 ori in vara anului 2006.  
STRATEGIE MARITALA. Cum banii aduc fericirea (vorba lui Bill Gates), nu si linistea conjugala, Melanie s-a orientat catre producatorul Stephen Belafonte, pe care l-a investit grabnic in functia de tata vitreg. a€žMutarea" s-a produs in Las Vegas (cu maxima discretie), secretul fiind pastrat timp de doua luni. Coincidenta sau nu, anuntul casatoriei dintre Mel B si Steve B a fost facut public imediat ce Eddie Murphy a declarat ca este de acord sa plateasca, pe langa cuvenita pensie alimentara, si oarece remuneratie fostei iubite de ocazie. Murphy nu este singurul contribuabil la bugetul cantaretei de 32 de ani. Dansatorul Jimmy Gulzar, fostul sot al focoasei Mel, isi aduce si el aportul la bunastarea familiei, asigurand o copilarie cat se poate de fericita fiicei mai mari, Phoenix Chi, in varsta de 8 anisori.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.