In ultimul meci din Grupa A a Super Finalei Ligii Mondiale, care are loc la Berlin, echipa Romaniei a invins la limita, scor 11-10, reprezentativa SUA. In minutul 4 al ultimei reprize, elevii lui Vlad Hagiu conduceau cu 10-7, insa america
  In ultimul meci din Grupa A a Super Finalei Ligii Mondiale, care are loc la Berlin, echipa Romaniei a invins la limita, scor 11-10, reprezentativa SUA. In minutul 4 al ultimei reprize, elevii lui Vlad Hagiu conduceau cu 10-7, insa americanii au revenit senzational, reusind sa egaleze. Pe ultimul atac, Andrei Iosep si-a asumat responsabilitatea sutului, aducand victoria tricolorilor in ultima secunda de joc! Pentru Romania au inscris Iosep (3 goluri), Radu (3), Baidoc (2), Busila, Andrei si Ghiban. Aceasta a fost a doua victorie a jucatorilor nostri la acest turneu. Anterior ei au invins China cu 8-7 si au cedat clar in fata Serbiei, scor 9-17. In urma acestui rezultat, Romania a ocupat locul al doilea in grupa si joaca astazi in sferturile de finala cu echipa clasata pe locul al treilea in Grupa B, care se va alege dintre Germania si Australia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.