In termen de o luna de la intrarea in vigoare a noii legi privind transportul in regim de taxi si regim de inchiriere, respectiv pana pe 6 septembrie, taximetristii trebuie sa raporteze autorizatiile catre Registratura Primariei Municipiului Bucurest
In termen de o luna de la intrarea in vigoare a noii legi privind transportul in regim de taxi si regim de inchiriere, respectiv pana pe 6 septembrie, taximetristii trebuie sa raporteze autorizatiile catre Registratura Primariei Municipiului Bucuresti. Astfel, toti operatorii detinatori ai autorizatiilor de taxi obtinute in conformitate cu prevederile Legii nr. 38/2003, in conditiile detinerii autovehiculelor respective pe baza unui contract de inchiriere, va trebui sa se prezinte, pentru fiecare dintre autovehiculele detinute, la autoritatea de autorizare pentru verificarea valabilitatii autorizatiei taxi, in original, a contractului de inchiriere, in original, intocmit conform art. 3 din Ordinul Ministrului Administratiei Publice nr. 275/2003 si a cartii de identitate a autovehiculului, copie semnata si stampilata de persoana desemnata si administrator, "conform cu originalul", se arata intr-un comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti. In caz contrar, autorizatiile de taxi neconforme sau care nu au fost prezentate pentru verificare pana la termenul stabilit, vor fi retinute obligatoriu de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Directiile de specialitate, se mai arata in comunicat. Totodata, prin persoana desemnata si administrator, toti operatorii care detin autorizatii de taxi va trebui sa declare pe propria raspundere cate dintre autovehiculele detinute cu contracte de inchiriere le vor putea schimba cu autovehicule detinute cu titlu de proprietate sau in temeiul unui contract de leasing, pana la data de 1 decembrie 2007. Toate documentele necesare se vor depune la Registratura Primariei Municipiului Bucuresti, in atentia Directiei Generale de Infrastructura si Servicii Publice - Directia Transporturi Drumuri Sistematizarea Circulatiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.