Oltchim Ramnicu-Valcea a castigat Supercupa Romaniei la handbal feminin. Partida, disputata cu Rulmentul Urban Brasov, a avut loc la Sala Sporturilor din Chiajna. Antrenorul Oltchimului, Gheorghe Tadici, a declarat inainte de meci ca echipa sa nu se
Oltchim Ramnicu-Valcea a castigat Supercupa Romaniei la handbal feminin. Partida, disputata cu Rulmentul Urban Brasov, a avut loc la Sala Sporturilor din Chiajna. Antrenorul Oltchimului, Gheorghe Tadici, a declarat inainte de meci ca echipa sa nu se teme de Rulmentul, chiar daca gruparea brasoveana s-a intarit in aceasta vara cu mai multe jucatoare de valoare. "Obiectivul e ajungerea pana in semifinalele sau chiar in finala Ligii Campionilor. Avand in vedere ca ne gandim la asa ceva, dati-ne voie sa nu ne speriem de nici una dintre adversarele din campionat", a completat tehnicianul echipei valcene. Oltchim a primit pentru aceasta victorie un premiu de 10.000 de euro din partea FRH. Pentru ca a si-a condus de pe banca tehnica echipa catre o noua reusita, Jurnalul National il declara pe Gheorghe Tadici "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.