Pana luni (13 august), "Radio3net-Florian Pittis" va difuza exclusiv muzica pe care a introdus-o Motu Pittis personal in server si, fiind perioada de doliu, in cadrul emisiunilor nu se va vorbi, anunta biroul de presa al Societatii Romane de Radiodif
Pana luni (13 august), "Radio3net-Florian Pittis" va difuza exclusiv muzica pe care a introdus-o Motu Pittis personal in server si, fiind perioada de doliu, in cadrul emisiunilor nu se va vorbi, anunta biroul de presa al Societatii Romane de Radiodifuziune. Tot din 13 august, emisiunea pe care o realiza Pittis, "Nici o zi fara The Beatles", va fi difuzata in reluare timp de trei ani si jumatate, zilnic de la ora 14.00. Timp de 10-15 minute, cei doi realizatori (Pittis a colaborat cu Nelu Stratone) dezvaluie ce faceau membrii trupei The Beatles in urma cu 40 de ani in ziua respectiva. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.