Publicul va avea intrare libera la concertul pe care trupa britanica Jethro Tull il va sustine pe 30 august, in Piata Mare din Sibiu, informeaza organizatorii evenimentului, citati de Mediafax. Evenimentul este inclus in programul "Sibiu - Capitala C
Publicul va avea intrare libera la concertul pe care trupa britanica Jethro Tull il va sustine pe 30 august, in Piata Mare din Sibiu, informeaza organizatorii evenimentului, citati de Mediafax. Evenimentul este inclus in programul "Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007", fiind organizat de Fundatia ArtMania, cu sprijinul Primariei Sibiu. Cei interesati de concert pot gasi mai multe informatii pe site-ul www.jethrotull.artmania.ro. Spre deosebire de cele mai multe trupe din generatia sa, Jethro Tull este inca activa atat pe scena, cat si in studio. Incepand din anul 1968, formatia a lansat 30 de discuri care s-au vandut in peste 60 de milioane de exemplare, sustinand peste 2500 de concerte in 40 de tari. In cei aproape 40 de ani de activitate, componenta grupului a suferit numeroase modificari, beneficiind insa de aportul multor muzicieni care le-au stat alaturi, in diverse perioade, singurilor doi membri stabili: vocalistul si instrumentistul Ian Anderson si chitaristul Martin Barre. Anul 2007 i-a gasit pe cei de la Jethro Tull in studio, lucrand la un nou album si pregatindu-se pentru concerte. In prezent, componenta trupei este urmatoarea: Ian Anderson - voce, flaut, chitara acustica, mandolina, muzicuta, bamboo flute, Martin Barre - chitara, John O'Hara - clape, David Goodier - bas, James Duncan - tobe si Doane Perry - tobe. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.