Transferul lui Ovidiu Herea la Steaua a cazut din cauza pretentiilor financiare ale lui Constantin Iacov. Desi a mai primit oferte de la Rapid, Dinamo si Dacia Mioveni, mijlocasul ramane la Progresul.     Miercuri seara, trecerea lui Her
Transferul lui Ovidiu Herea la Steaua a cazut din cauza pretentiilor financiare ale lui Constantin Iacov. Desi a mai primit oferte de la Rapid, Dinamo si Dacia Mioveni, mijlocasul ramane la Progresul.     Miercuri seara, trecerea lui Herea in Ghencea parea iminenta, o data cu esecul ultimelor negocieri cu Rapid. "Aproape sigur, Herea va fi de maine jucatorul Stelei. Nu exista sperante ca domnul Copos sa rezolve problema in aceasta seara, asa ca, dupa toate probabilitatile, Herea va ajunge de maine la Steaua", declara miercuri impresara jucatorului, Ana Maria Prodan. In aceeasi zi, finantatorul stelist Gigi Becali spunea ca il va aduce pe Herea, chiar daca acesta ar fi fost apoi imprumutat la Gloria Buzau: "Sunt in joc viata si viitorul unui copil. Nu ne batem joc de oameni. Ca nu va juca la Steaua si se va duce la Buzau nu e problema, dar il iau sigur".     PRETENTII. Ieri, Becali a declarat insa ca nu s-a mai inteles cu presedintele Progresului, Constantin Iacov, in privinta transferului lui Herea. "Am vorbit iar cu Iacov sa-l iau cu oferta care o facusem initial, de 1,5 milioane. Cinci sute de mii acum, cinci sute peste un an si inca cinci sute peste un an. El s-a sucit, a zis ca nu a fost vorba asa. Ca la un eventual transfer al lui Herea de la Steaua, sa ia jumatate din suma transferului. Oferta aia de 2,5 milioane a fost asa, conventie intre mine si Iacov, sa se lase Copos, dar era de 1,5 milioane. Eu nu am nevoie de Herea la Steaua la ora asta. Juca un an la Buzau, si venea apoi la Steaua", a declarat Gigi Becali. Si Ana Maria Prodan a confirmat esecul tratativelor: "Nu s-au inteles cluburile dupa ce Gigi Becali a vorbit din nou cu Iacov. Nu am ce sa fac, momentan ramane la National".     George Copos acuza     Dupa esecul tratativelor pentru Herea, patronul rapidist George Copos i-a atacat pe jucator si pe impresara acestuia. "Am renuntat la Herea, sa mearga unde vrea el de acum. A fost scos pe centura, acolo unde ii e locul. Iar de pe Soseaua de Centura o sa ajunga direct la Buzau. Noi nu luam jucatori cu care azi batem palma, iar maine merg la Steaua, dupa aia la Dinamo si asa mai departe. N-avem nevoie de jucatori fara caracter, fara personalitate", a spus Copos. In replica, impresarul Ana Maria Prodan a declarat ca Herea nu  a apartinut nici un moment gruparii giulestene: "Transferul la Rapid nu a cazut din cauza mea, pentru ca n-am cerut nu stiu ce comision. Copos a trecut cu mana lui comisionul pe hartie. Intr-un an de vandut prajituri, Copos si-ar permite sa investeasca. Herea merita banii".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.