Buletinul medical anual al presedintelui american dezvaluie ca George W. Bush a fost intepat, anul trecut, de o capusa.

Purtatoare a unei bacterii care produce boala Lyme (infectioasa articulara neurologica si cardiaca), cunoscuta si sub
Buletinul medical anual al presedintelui american dezvaluie ca George W. Bush a fost intepat, anul trecut, de o capusa.

Purtatoare a unei bacterii care produce boala Lyme (infectioasa articulara neurologica si cardiaca), cunoscuta si sub numele de borelioza, capusa i-a dat bataie de cap celui mai puternic om de pe planeta. In august 2006, liderul american a fost supus unui tratament usor, pentru simptomele "minore" cu care a fost diagnosticat, iar boala a fost tratata definitiv, "fara posibilitatea reaparitiei", informeaza Reuters, citand raportul medical.


A SLABIT. Dupa o serie de analize la care a fos supus presedintele in ultimele saptamani, medicii sai au concluzionat: Bush a slabit doua kilograme in ultimul an. Probabil si din cauza stresului. Medicii spun ca seful statului este acum sanatos tun si, in consecinta, declarat "apt pentru indeplinirea functiei pe toata durata mandatului prezidential", care se va incheia in ianuarie 2009, conchide raportul medical dat publicitatii miercuri. La cei 61 de ani, Bush nu bea deloc alcool, dar fumeaza, rar, cate un trabuc si are o conditie fizica buna spre foarte buna pentru o persoana de varsta lui.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.