Imi vine sa ne facem blogg! Ne vine sa imi fac blogg. Scriu ca si cum nu ar trebui sa pastrez tonul "cravata-camasaalba-pantalondestofa-pantof". Ca si cum as fi pe blog. Nu de alta, dar am impresia ca in 2-3 ani bloggul va depasi jurnalis
  Imi vine sa ne facem blogg! Ne vine sa imi fac blogg. Scriu ca si cum nu ar trebui sa pastrez tonul "cravata-camasaalba-pantalondestofa-pantof". Ca si cum as fi pe blog. Nu de alta, dar am impresia ca in 2-3 ani bloggul va depasi jurnalistica, pentru ca varstnicii semnati anii a€˜90 nu isi vor mai da banutzii pe copacii taiati in forme colororistice gen Click sau alte prostii. Stau si ma minunez. Ma gandesc ca ieri-seara, aflat in minunata statiune Neptun, am privit alaturi de niste prieteni ce gandesc la fel ca noi, 3 ore consecutiv, Taraf TV! Ei bine, am vazut o televiziune onlain, in care banua€™ face legea! Daca dai un semese cu 3,43 centi de dolari sau euroi (ca tu alegi, in functie de reteaua folosita), schimbi cand vrea muschiul tau! Schimbi clipua€™, ca e la cap ca e la coada! Genial! Ii tai elanua€™ lua€™ Minune cat ai clipi. Mare meserias baiatua€™ asta, patronua€™ de isi zice Prigoana! Banua€™ pe prost se face! Asa cum statua€™ face pe noi, asa si Prigoana face pe vanzatorii de lalele si nu numai! Am vazut clipuri si clipuri, mesaje si idei dementiale. Stand stramb si judecand drept, mareea de votanti Basesq sunt fanii acestui gen! Manelaria ar fi un subiect Antena 3, demna de Ciutacu si Gadea, perfect pentru intrebarea: are sau nu valoare Nicolae Guta?! Credeti ca copii vor fi sau nu beneficiarii testamentelor?! E incredibil! Va rog sa aveti rabdarea necesara probarii inculturii si mesajului mega-primar al versurilor puerilo-cretine! Stiu ca inventam cuvinte, dar statusul culturii celor care sunt in momentul acesta pe Taraf ne obliga! Doar cine are dusmani si bani are si valoare. Q.E.D. Am fost pusi in fata unei realitati dureroase. Omul care gandeste si are niste carti citite la activ, respectiv mai "inteligent" decat pleava, isi insuseste proverbul "nu imi fac de lucru cu prostul". Problema este urmatoarea! Folosirea abuziva a acestui proverb nu face decat adancirea in mlastina inculturii, a prostului gust si a parerii de rau! Mi-e sila sa       privesc stiri, programe asa-zis "divertisment", sa citesc interviuri cu vedete pop sau vipuri made-in-romania! As vrea sa vad mai des personaje de la care sa "fur" idei! Personaje pe care sa le invidiez pentru idei, viteza si eficienta. Sa ma pot dezvolta. Ca pot invata. Pacat ca barierele teve sunt strans legate de masa! Masele care strang cele 50 si ceva de procente votante de D.A.! Ramane sa raman la Bloguri! Idei pe care, daca le acceptam, le putem citi si de ce nu folosi! Asa ca Zoso, Andressa sau Comanescule, scrieti! Noi va citim si comentam!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.