Universitatea Craiova ramane optimista la maximum, chiar si dupa ce s-a inclinat cu 1-2 la Iasi, etapa trecuta. Ilie Balaci, fosta glorie a "Stiintei", in prezent manager sportiv la Universitatea, nu pare deloc speriat de urmatoarea etapa, cand la Cr
Universitatea Craiova ramane optimista la maximum, chiar si dupa ce s-a inclinat cu 1-2 la Iasi, etapa trecuta. Ilie Balaci, fosta glorie a "Stiintei", in prezent manager sportiv la Universitatea, nu pare deloc speriat de urmatoarea etapa, cand la Craiova vine CFR Cluj, trupa care, ca pretentii si ca joc, emite pretentii la titlu. Ma mult, "Marele Blond" prevede ca Universitatea se va impune cu
2-0, acelasi scor pe care l-a pronosticat si Dorel Stoica, purtatorul banderolei de capitan la "Stiinta", pentru pauza meciului de la Iasi, starnind mistourile lui Ionut Popa. Ilie Balaci va fi, la sfarsitul acestei saptamani, in fata ginerelui sau, Eugen Trica, "decarul" lui CFR, insa ii cere acestuia sa respecte varsta si sa stea in banca lui.
"Va fi un meci greu daca tinem cont de cum a evoluat CFR etapa trecuta si cum am evoluat noi, insa, daca punem in balanta jocul nostru din prima etapa si cel al CFR-ului de la Galati, atunci avem sanse mari de tot. Eu am mare incredere in copiii nostri si nu cred ca vor repeta prestatia mai putin buna de la Iasi. De data aceasta ma multumesc si cu 2-0, oricum refuz egalul, cred ca vom castiga. CFR este o echipa foarte buna, dar poate fi batuta nu cu prea mare greutate", a declarat Ilie Balaci pentru presa craioveana. "Marele Blond" a vorbit si despre infruntarea, in premiera, cu ginerele sau, Eugen Trica, coordonatorul de joc al ardelenilor. "E clar ca trebuie sa castige echipa mea. Mai trebuie sa spun ca el o tine pe fata mea, si nu eu pe a lui? Eu sunt tatal, asa ca sunt mai important. Ii urez bafta in toate meciurile din acest campionat, mai putin in doua dintre ele, se stie care sunt acelea. Eugen este un jucator foarte bun, insa eu nu l-as fi lasat niciodata pe Didy sa execute acel penalti cu Poli Timisoara. El trebuie sa se impuna ca lider al echipei si sa-l fi respins pe brazilian cand a venit sa puna mingea pe var. La 0-0 la Galati (n.r. in prima etapa) nu s-a inghesuit sa bata penalty-ul, nici acum nu avea ce sa caute acolo", a spus Ilie Balaci. Managerul din Banie a revenit la echipa sa si a vorbit despre infrangerea de la Iasi. "Cred ca a fost un accident. De fapt, cu Poli noi nu am jucat prost. Mie mi-a placut devotamentul baietilor, daca ati observat, cand au egalat, au alergat sa scoata mingea din poarta adversa pentru a relua repede jocul, se vedea ca isi doreau sa castige. Asta este, se mai intampla sa si pierzi", a explicat Balaci. Prin prisma functiei de la club, Balaci a facut lobby si pentru ca Stadionul "Ion Oblemenco" sa gazduiasca meciul Nationalei cu Olanda, din preliminariile pentru Euro 2008. "Eu am fost si la cel din urma meci al nationalei, cu Slovenia la Timisoara, iar stadionul nu a fost plin. Ar fi pacat ca tricolorii sa fie lipsiti de placerea de a juca in fata celui mai cald public din tara si pe un stadion arhiplin, ba chiar cred ca ar ramane spectatori in afara arenei. Sunt convins ca cei de la liga si federatie care vor veni aici vor ramane impresionati de ceea ce s-a facut aici si vor da verdictul favorabil Stadionului Ion Oblemenco", a incheiat Balaci.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.