SSIF Broker Cluj a continuat si luna trecuta sa se mentina lider in topul intermediarilor, din cele 39 de SSIF-uri participante la tranzactii, cu un total de 81.654 de contracte incheiate. In urma liderului s-a mentinut ca si in iunie, SSIF Vanguard
SSIF Broker Cluj a continuat si luna trecuta sa se mentina lider in topul intermediarilor, din cele 39 de SSIF-uri participante la tranzactii, cu un total de 81.654 de contracte incheiate. In urma liderului s-a mentinut ca si in iunie, SSIF Vanguard cu 61.932 de contracte. Podiumul a fost completat de SSIF Eastern Securities cu 45.852 de contracte, urmat de SSIF BT Securities cu 29.011 contracte.Daca primele patru pozitii au fost identice cu cele din iunie, in top zece au avut loc ample miscari, remarcandu-se urcarea de 5 locuri a GM Invest, care au obtinut locul cinci, cu 26.496 de contracte. In urcare cu cinci pozitii s-au aflat si SSIF Trend SA care a incheiat peste 20.000 de contracte si a revendicat locul 7. Un recul s-a putut observa in ceea ce priveste evolutia IFB Finwest SA, care au pierdut 4 locuri, coborand pe locul 10. Printre remarcatele lunii s-au aflat Estinvest, care a obtinut locul 6 cu 22.722 de contracte, Orizont Vest, care s-a clasat pe locul 8 cu 18.369 de contracte, dar si ocupanta locului 9 si anume SSIF Interdealer Capital Invest.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.