Profitul net al Swiss Re, cel mai mare grup de reasigurari la nivel mondial, a crescut cu 45% in T2, pe fondul achizitiilor, al nivelului redus al cererilor de acoperire a daunelor, dar si ca urmare a evitarii problemelor de pe piata creditelor ipote
Profitul net al Swiss Re, cel mai mare grup de reasigurari la nivel mondial, a crescut cu 45% in T2, pe fondul achizitiilor, al nivelului redus al cererilor de acoperire a daunelor, dar si ca urmare a evitarii problemelor de pe piata creditelor ipotecare riscante, transmite Reuters, citat de Mediafax. Swiss Re a obtinut un profit net de 1,194 de miliarde de franci elvetieni (un miliard dolari), alimentat de preluarea, anul trecut, a operatiunilor de reasigurari ale General Electric, pentru 7,4 miliarde de dolari. Analistii anticipau un profit net de 1,253 de miliarde de franci elvetieni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.