Compania pan-europeana de transport de colete General Logistics Systems (GLS) a infiintat o sucursala in Romania cu sediul la Sibiu, investitia totala pe piata locala fiind de circa cinci milioane de euro.Conducerea noii sucursale a fost preluata de
Compania pan-europeana de transport de colete General Logistics Systems (GLS) a infiintat o sucursala in Romania cu sediul la Sibiu, investitia totala pe piata locala fiind de circa cinci milioane de euro.Conducerea noii sucursale a fost preluata de Gabor Szemkeo, managing director al GLS Europa de Est, se arata intr-un comunicat al companiei, citat de Mediafax.GLS ofera pe piata romaneasca servicii de distributie de pachete cu acoperire nationala cu termen de livrare in 24 de ore."Pornind de la centrul european din orasul german Neuenstein, un punct central al retelei principalelor noastre rute internationale de transport, putem asigura distributia importurilor de pachete in interval de 72 de ore", a afirmat directorul general al GLS Amsterdam, Rico Back. Compania romaneasca este conectata la reteaua europeana GLS prin curse regulate care fac legatura cu centrele din Ansfelden, Austria, si Budapesta, Ungaria. "Companiile internationale mizeaza la transportul marfurilor in special pe intervalele reduse de livrare, retelele IT dezvoltate, disponibilitatea serviciilor si calitatea ridicata si unitara a acestora la nivel european. Putem pune o astfel de oferta la dispozitia clientilor de la inceput in noile sucursale", a spus Gabor Szemkeo. GLS, cu sediul central la Amsterdam, ofera servicii de transport de colete in regim normal si expres direct sau prin intermediul partenerilor in 35 de state europene, avand 12.000 de angajati si 220.000 de clienti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.