"Achizitia companiei Synergy completeaza strategia noastra de a intari prezenta Garmin in pietele cheie din Europa", a declarat directorul executiv al Garmin, Min Kao. Conditiile financiare de preluare ale Synergy SpA de catre Garmin nu au fost anunt
"Achizitia companiei Synergy completeaza strategia noastra de a intari prezenta Garmin in pietele cheie din Europa", a declarat directorul executiv al Garmin, Min Kao. Conditiile financiare de preluare ale Synergy SpA de catre Garmin nu au fost anuntate.
Garmin a inregistrat vanzari spectaculoase in Europa dupa ce compania a cumparat distribuitorii din Germania si Franta anul acesta. Garmina a anuntat in iulie ca are de gand sa achizitioneze si distribuitorul sau din Spania.
In urma preluarii, compania Synergy este posibil sa isi schimbe numele in Garmin Italia S.p.A., iar activitatea ei va continua sa se desfasoare in sediul central din Milano.
Principalul competitor al companiei Garmin Ltd este producatorul olandez de sisteme de navigatie TomTom.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.