Consiliul Bursei s-a reunit miercuri intr-o sedinta in care a luat act de demisia lui Cristian Sima si a constatat ca a ramas vacanta si pozitia de administrator al Consiliului, pe care acesta o detinea, arata un comunicat trimis ieri de BVB.Ca urmar
Consiliul Bursei s-a reunit miercuri intr-o sedinta in care a luat act de demisia lui Cristian Sima si a constatat ca a ramas vacanta si pozitia de administrator al Consiliului, pe care acesta o detinea, arata un comunicat trimis ieri de BVB.Ca urmare a demisiei, Sima nu mai poate detine nici calitatea de membru al Comitetului Indicelui. Comitetul Indicelui este autoritatea centrala care stabileste ajustarile si modificarile indicilor bursieri si elaboreaza metodologiile de dezvoltare ale acestora. De asemenea, Compania Oil Terminal a fost admisa la categoria I, sectorul Titluri de capital, piata reglementata la vedere, fiind promovata de la categoria a II-a. Aceasta va debuta la categoria I a BVB vineri, 10 august.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.