Instalati pe prima pozitie a clasamentului dupa prima etapa, oltenii nu vor sa mai paraseasca fotoliul de lider. Capitanul Dorel Stoica a declarat ca echipa sa va juca la victorie, in timp ce antrenorul gazdelor, Ionut Popa, spune ca Universitatea e
Instalati pe prima pozitie a clasamentului dupa prima etapa, oltenii nu vor sa mai paraseasca fotoliul de lider. Capitanul Dorel Stoica a declarat ca echipa sa va juca la victorie, in timp ce antrenorul gazdelor, Ionut Popa, spune ca Universitatea e favorita.     Victoria la scor din prima etapa, 4-0 cu Farul, a infierbantat mintile oltenilor. Desi n-au fost creditati cu sanse la ocuparea locurilor de cupe europene in acest sezon, componentii Universitatii spun ca vor da peste cap calculele hartiei.     SIGUR. Ca si inainte de inceperea sezonului, cel mai ferm jucator in declaratii a ramas capitanul Dorel Stoica. "La Iasi vom juca la victorie. Veti vedea ca nu ne mai dam jos din podul clasamentului. O sa conducem cu 2-0 la pauza, ca sa stam linistiti si apoi sa castigam la un scor cat mai mare. Jocul cu Farul nu a fost o intamplare. Nu puteam bate cu 4-0 din nimereala. A fost mai greu pana am deschis scorul, deoarece era primul meci, dar apoi totul a demonstrat ca avem valoare". Aceeasi stare de spirit a impartasit-o si nou-venitul Andrei Prepelita, care a fost unul dintre cei mai buni fotbalisti ai Craiovei in prima etapa: "Mergem la Iasi sa castigam. Ne dorim sa facem un meci bun in urma caruia sa obtinem cele trei puncte. Nu va fi usor, dar putem sa invingem. Iasiul joaca foarte bine acasa si ei isi doresc sa castige, dupa ce au pierdut in prima etapa. Personal, nu ma intereseaza ce se spune despre noi. Clasamentul este dat de echipe, de modul cum joaca fiecare, iar noi vom demonstra in teren ca ne meritam pozitia de lideri". Pentru meciul de la Iasi, Florin Cioroianu nu va conta pe serviciile lui Ionut Lutu si Valerian Garla, ambii fiind trimisi la satelitul Primavara din liga a IV-a, nefiind inca pusi la punct cu conditia fizica. De asemenea, Ciprian Tanasa, accidentat usor in prima etapa, va evolua la Iasi, fiind aproape refacut si Florin Costea.     Telul lui Bornescu Portarul Universitatii, Mircea Bornescu, s-a aratat increzator ca se va intoarce de la Iasi fara gol primit. "Va fi un meci greu, pentru ca Poli este tare pe teren proriu, insa noi ne dorim foarte mult sa ramanem lideri si dupa aceasta etapa. Sper sa ne intoarcem la Craiova cu alte trei puncte. Noi ne dorim sa castigam meci de meci, sa ne facem punctele dorite si atunci nu vom cobori din clasament. In ceea ce ma priveste, sunt sigur ca voi tine poarta imaculata si dupa aceasta runda. Forta Craiovei sta in unitatea grupului. Suntem cu totii dornici de afirmare si vrem sa readucem Craiovei faima traditionala, iar acest sezon este numai inceputul. Trebuie sa avem si putin noroc, sa avem continuitate in rezultate si totul va fi bine. Suporterii Universitatii merita sa vada performanta la aceasta echipa", a declarat Bornescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.