Echipa nationala de polo a debutat joi cu o victorie la turneul international din Israel, unde a invins cu 9-8 reprezentativa similara a Australiei. Romania si-a luat astfel revansa in fata australienilor, care i-au invins pe "tricolori", la Campi
Echipa nationala de polo a debutat joi cu o victorie la turneul international din Israel, unde a invins cu 9-8 reprezentativa similara a Australiei. Romania si-a luat astfel revansa in fata australienilor, care i-au invins pe "tricolori", la Campionatul Mondial de la Melbourne din luna aprilie, in meciul de clasament pentru locurile 9-12, cu scorul de 15-9.
Antrenorul Vlad Hagiu (foto) s-a declarat multumit de rezultat. "Nu a fost un meci deloc usor, dar ma bucur ca am debutat cu dreptul. Sper sa continuam la fel, pentru ca este un test util inaintea participarii la turneul final al Ligii Mondiale", a declarat Hagiu. Pentru echipa antrenata de Hagiu au marcat Cosmin Radu (3), Gheorghe Dunca (3), Kadar Kalman (1), Busila Andrei (1), George Georgescu (1). In poarta echipei Romaniei s-a aflat Dinu Robert. La turneul din Israel, nationala Romaniei a fost repartizata in grupa cu Australia, Rusia si echipa tarii gazda, in timp ce in cealalta grupa se vor duela Olanda, Serbia, Franta si Grecia. In faza grupelor, Romania va mai juca astazi cu Israel (ora 20, 30) si sambata cu Rusia (ora 12). In perioada 7-12 august, echipa antrenata de Vlad Hagiu va participa, in premiera, la turneul final al Ligii Mondiale de la Berlin, competitie a carei castigatoare va fi premiata cu 100.000 de euro, dar va obtine si calificarea directa la Jocurile Olimpice de la Beijing. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.