Lantul american de cafenele Starbucks a obtinut in al treilea trimestru fiscal al anului un profit net de 158 milioane dolari, in crestere cu 8,9% fata de perioada similara a anului trecut, transmite Reuters, citat de NewsIn. Compania Starbucks a rap
Lantul american de cafenele Starbucks a obtinut in al treilea trimestru fiscal al anului un profit net de 158 milioane dolari, in crestere cu 8,9% fata de perioada similara a anului trecut, transmite Reuters, citat de NewsIn. Compania Starbucks a raportat in al treilea trimestru al anului fiscal 2007 venituri totale de 2,4 miliarde dolari, mai mari cu 20% decat cele afisate anul precedent. Starbucks a avertizat in luna iunie ca va fi o mare provocare pentru companie sa atinga rezultatele estimate anterior pentru finele acestui an fiscal datorita majorarii preturilor produselor lactate, dar si a cresterii foarte mici inregistrate de lantul de cafenele in Statele Unite.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.