Locuintele din complexul InCity sint de 14 tipuri, destinate unor segmente diferite de populatie. Complexul InCity Residences este localizat pe Calea Dudesti, la doar cinci minute distanta de Bulevardul Unirii, principala artera financiara a Bucurestiului, si la doua minute de Bucuresti Mall, primul proiect de real estate dezvoltat de Anchor Grup in Capitala. Ansamblul este compus din 4 blocuri de apartamente, structurate astfel: zona ci parcare subterana si 17 etaje, inclusiv triplexurile. Zona verde ocupa o suprafata de 5.000 mp, dintr-un total de 11.600 mp de teren. Cele 4 blocuri sint construite pe o structura mixta de beton armat. Dupa termoizolare, fatada este acoperita de placi de eternit, un material compozit ecologic din fibrociment, folosit la acoperisuri si la fatade. Nivelul de underground furnizeaza aproximativ 585 de spatii de parcare, camere de depozitare, precum si spatii tehnice.

InCity Residences ofera 502 apartamente, cu suprafete care variaza de la 62 pina la 270 de metri patrati, planuri de etaj flexibile si eficiente, precum si finisaje interioare personalizate, de calitate, utilizind marci recunoscute international. Vor exista cite 8 apartamente pe fiecare etaj, variind de la locuinte studio, care sint ceva mai spatioase si delimitate comparativ cu garsonierele, pina la cele de 5 camere.

Aproximativ toate apartamentele ofera intrare separata in fiecare camera, precum si delimitare intre zonele de zi si cele de noapte. Terasele spatioase, ferestrele mari care permit intrarea luminii naturale si suprafetele generoase sint elementele care caracterizeaza locuintele din cadrul InCity Residences. La livrare, apartamentele sint dotate cu faianta in bucatarie, bai, holuri si balcoane, parchet triplustratificat in living-room si in dormitoare, usi interioare furniruite, usa exterioara metalica, ferestre duble, aparat de aer conditionat in living-room, mobilier de baie si de asemenea mobilier de bucatarie (care include chiuveta, cuptor, aragaz etc.). In plus, locuinta este dotata cu cablu tv, conexiune la Internet, o linie telefonica, precum si sistem video interfon.

Pretul de pornire/mp a fost de 1.300 de euro fara TVA, iar in prezent, metrul patrat se vinde cu 1.850 de euro plus TVA. Acesta este pretul mediu al proiectului, pret care va creste cu aproximativ 20% pina la finalizare. „Reactia cumparatorului la pret a fost foarte buna, deoarece am venit cu o oferta totala combinata. Spre exemplu, cind obtii un pret pe o piata, este foarte important sa verifici daca pretul include ceva. In proiectul nostru, noi oferim toate finisajele, inclusiv mobilierul de bucatarie, aerul conditionat etc. Combinind toate aceste aspecte, am primit un feedback pozitiv de la cumparatorii nostri legat de pret. In plus, cele 14 tipuri de locuinte ofera o optiune pentru fiecare, fie ca vorbim despre studenti, familii tinere sau familii cu copii", spune Burcu Karasoy, directorul de marketing si de vinzari al Anchor Grup.

„Deoarece oferim o gama variata de optiuni clientilor, in ceea ce priveste partitionarile, suprafata si pozitionarea, toate tipurile de apartamente sint vindute in mod egal. Prin urmare, putem spune ca vinzarile sint conform asteptarilor. Bineinteles, expunerea oferita de cele doua puncte de vinzare din centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania ne-a ajutat in cresterea ritmului vinzarilor", adauga Burcu Karasoy. Majoritatea celor care au cumparat apartamente in InCity Residences sint romani, iar expatii care au cumparat au facut-o pentru a locui aici. Modalitatea preferata de achitare de catre clienti a apartamentelor a fost prin rate catre Anchor Grup. „Credem ca secretul succesului nostru este dat de reputatie si de increderea pe care o oferim clientilor nostri. Ne dorim ca ei sa faca o investitie pe viata, iar un apartament in InCity Residences sa reprezinte unul dintre cele mai valoroase bunuri din portofoliul lor. Le oferim de asemenea si conditii de plata foarte accesibile si avantajoase. Clientii nostri pot investi in InCity Residences cu un avans foarte mic si flexibil, cu un termen lung de plata a ratelor", precizeaza directorul de marketing. Cresterea pretului apartamentelor a demonstrat, pe de o parte, succesul acestui proiect. Totodata, cresterea pretului a generat increderea clientilor prin faptul ca se poate obtine profit intr-o perioada foarte scurta de timp. „Ne asteptam la o majorare de 20% pina la sfirsitul proiectului, mai ales ca va creste cererea din toamna, dupa ce vom deschide vinzarea si celei de-a doua faze, ultimele doua blocuri", conchide acesta.

Locuintele, in detaliu Studioul are suprafata de 62 mp, un living-room mare, de 32 mp, dormitor de 10,48 mp, baie de 3,8 mp si balcon de aproximativ 9 mp. Apartamentele cu 2 camere sint de doua tipuri. Cele de 88 mp au living-room de 26 mp, dormitor de 18 mp, baie de 5 mp si bucatarie de 12,4 mp. Cele de 105 mp au un living-room mai mare, de 33 mp, bucatarie de 13,4 mp, dormitor de 14,8, dar au in plus inca o baie. Apartamentele cu 3 camere sint de trei tipuri. Cele mai mici, cu suprafata de 105 mp, au living-room de 23,4 mp si bucatarie de aproximativ 10 mp. Cele intermediare, de 115 mp, au un living-room de 27 mp si bucataria de 9 mp. Iar cele mai mari au suprafata de 136,5 mp, cu living-room de aproximativ 33 mp si o bucatarie de 17 mp. Apartamentele cu 4 camere se desfasoara pe o suprafata de 170 mp, au doua balcoane si o bucatarie imensa, de 17 mp. Triplexurile sint de cite 3, 4 si 5 camere. Cele de 3 camere au suprafete de 157 mp. Cele de 4 camere sint de cite patru tipuri si au suprafete care variaza intre 177 si 225 mp. Triplexurile de 5 camere au suprafata de 240 mp.