Thomas Anders, fost membru al trupei Modern Talking, va sustine astazi un concert la Constanta. Show-ul va avea loc la Kmya€™s Summer Club Mamaia si va dura aproximativ doua ore, in care artistul va interpreta cele mai cunoscute hituri Mode
Thomas Anders, fost membru al trupei Modern Talking, va sustine astazi un concert la Constanta. Show-ul va avea loc la Kmya€™s Summer Club Mamaia si va dura aproximativ doua ore, in care artistul va interpreta cele mai cunoscute hituri Modern Talking. Formatia in care a cantat alaturi de Dieter Bohlen a fost una dintre cele mai apreciate si de succes. Cei doi detin recordul de cei mai bine vanduti artisti germani ai tuturor timpurilor. Grupul s-a destramat in 1987, cand Bohlen a format Blue System, iar Thomas s-a dedicat unui proiect solo. In 1998, cei doi s-au impacat si au reusit sa revina cu cateva piese. Totul s-a incheiat in 2003, cand au lansat pe piata "Album Final",ultimul produs semnat Modern Talking. Pentru show-ul pe care il ofera publicului constantean si nu numai, Jurnalul National il declara pe Thomas Anders "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.