Cea de-a cincea editie a competitiei Look Model of The Year, organizata de Cosmopolitan Media, a reunit miercuri seara, la Hotel Ramada Bucharest North, 16 fete din toate colturile tarii. Participantele au defilat in tinute de zi, de seara si in cost
Cea de-a cincea editie a competitiei Look Model of The Year, organizata de Cosmopolitan Media, a reunit miercuri seara, la Hotel Ramada Bucharest North, 16 fete din toate colturile tarii. Participantele au defilat in tinute de zi, de seara si in costum de baie. Trofeul a fost castigat de Catalina Ciobanu din Ploiesti. In varsta de 17 ani, Catalina are 1,80 m, 60 de kg si dimensiuni de invidiat: 86-66-90. Locul doi a fost ocupat de Otilia Carpan din Constanta, iar pozitia a treia de Georgescu Adriana din Bucuresti. Nu au lipsit din program nici prezentarile de moda. Şi-au expus creatiile Lorena Trica si Creal Design.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.