Grupul Lena anunta intentia de a-si extinde domeniul de investitii din Romania. Compania portugheza are ca specific domeniul constructiilor si colaboreaza cu firme cu capital privat, dar si cu societati in regim public privat. In Romania are in plan
Grupul Lena anunta intentia de a-si extinde domeniul de investitii din Romania. Compania portugheza are ca specific domeniul constructiilor si colaboreaza cu firme cu capital privat, dar si cu societati in regim public privat. In Romania are in plan investitii in domenii precum servicii, energie regenerabila, imobiliare si biotehnologie. Deocamdata, reprezentantii companiei nu a facut publica suma pe care sunt dispusi sa o investeasca aici. Pe piata portugheza, precum si la nivel international, grupul Lena are o bogata experienta in realizarea de proiecte de anvergura din astfel de domenii. Pentru anul 2007, reprezentantii firmei estimeaza o cifra de afaceri de 30 de milioane de euro si o crestere de 30% fata de volumul de afaceri din anul anterior. In termeni globali, Grupul Lena preconizeaza pentru acest an o cifra de afaceri de peste 900 milioane euro, reprezentand o crestere de 73% fata de 2006. Grupul Lena este prezent pe piata romaneasca din anul 2004 prin Lena Construcoes. Are un portofoliu de aproximativ 40 de lucrari, printre care: lucrarea de largire a DN 1si modernizarea Bd-ului. Doamna Ghica.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.