POLI IASI. Vicepresedintele Neculai Ciulu a declarat ieri, intr-o emisiune de la un post local de televiziune, ca Poli Iasi are de platit 180.000 de dolari in urma transferului lui Adrian Ilie la Poli Timisoara. ""Ilie a fost transferat la Timisoara
POLI IASI. Vicepresedintele Neculai Ciulu a declarat ieri, intr-o emisiune de la un post local de televiziune, ca Poli Iasi are de platit 180.000 de dolari in urma transferului lui Adrian Ilie la Poli Timisoara. ""Ilie a fost transferat la Timisoara pentru suma de 360.000 de dolari, fara TVA, iar clubul iesean are de platit 180.000 de dolari catre Liceul cu Program Sportiv Iasi si catre antrenorul Stefan Vasilescu. Vom incerca sa gasim o modalitate de a ne achita de datorii"", a explicat Ciulu. Din cei 180.000 de dolari, 108.000 se cuvin LPS Iasi, iar 72.000 antrenorului Stefan Vasilescu.
BARCELONA. Internationalul brazilian al echipei FC Barcelona, Ronaldinho, a declarat ca nu doreste sa evolueze la Chelsea, in pofida ofertelor primite de la gruparea patronata de magnatul rus Roman Abramovici, informeaza cotidianul As, citand publicatia News of the World. ""Stiu ca Chelsea vrea sa ma transfere, dar este o echipa la care nu vreau sa joc"", a spus Ronaldinho. Jucatorul brazilian a facut referire si la meciul jucat de cele doua echipe pe stadionul Stamford Bridge, castigat de FC Barcelona cu scorul de 2-1, in prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor. ""Jucatorii ma loveau inainte ca eu sa pun piciorul pe minge. Stilul lor nu ma intereseaza. Mi-a fost frica de aceste lovituri ale jucatorilor de la Chelsea. Am fost nevoit sa renunt la amicalul Braziliei cu Rusia din cauza lor"", a spus Ronaldinho.
SERBIA. Steaua Rosie Belgrad, echipa pregatita de Walter Zenga, fostul antrenor al Stelei, a invins ieri, cu 3-0, in deplasare la Buducnost, si si-a consolidat pozitia de lider al campionatului Serbiei. Steaua Rosie are acum cinci puncte avans fata de principala sa contracandidata la titlu, Partizan Belgrad, care a scos doar un egal, 0-0, acasa, cu Zemun.
UCRAINA. Sahtior Donetk a terminat la egalitate, 1-1, meciul disputat pe teren propriu impotriva formatiei Tavria Simferopol, in etapa a 20-a a campionatului Ucrainei. Pentru echipa antrenata de Mircea Lucescu a marcat Levandovski, in minutul 78, restabilind egalitatea. Stoican a fost titular si a fost eliminat in minutul 90, iar Marica a fost introdus in minutul 54. Liderul Dinamo Kiev, principala rivala a ""minerilor"" in lupta pentru titlu, a jucat dupa inchiderea editiei pe terenul lui Ilicivet Mariupol.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.