Cel mai mare grup de utilitati la nivel mondial, E.ON, a cumparat un pachet de actiuni de 28% la doua exploatari de gaze din Norvegia, de la Royal Dutch Shell, pentru 893 de milioane de dolari, in cadrul strategiei de extindere a operatiunilor in sec
Cel mai mare grup de utilitati la nivel mondial, E.ON, a cumparat un pachet de actiuni de 28% la doua exploatari de gaze din Norvegia, de la Royal Dutch Shell, pentru 893 de milioane de dolari, in cadrul strategiei de extindere a operatiunilor in sectorul productiei, transmite Reuters, preluat de Mediafax. Grupul E.ON urmeaza sa investeasca 1,4 miliarde de dolari la exploatarile Skarv si Idun, din nordul Marii Norvegiei, se arata intr-un comunicat. Compania germana va obtine de la cele doua exploatari circa 1,4 miliarde de metri cubi de gaze pe an, timp de cel putin zece ani, suficient pentru a aproviziona un oras cu 2,5 milioane de locuitori. Activitatile de productie vor incepe in 2011.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.