Presedintele LPF a declarat miercuri seara, la emisiunea "Fanatik Show" de la Telesport, ca toate cele 18 cluburi din Liga I valoreaza 500 de milioane de euro, fara ca in aceasta suma sa fie inclusa si infrastructura. "Fotbalul romanesc a crescut
Presedintele LPF a declarat miercuri seara, la emisiunea "Fanatik Show" de la Telesport, ca toate cele 18 cluburi din Liga I valoreaza 500 de milioane de euro, fara ca in aceasta suma sa fie inclusa si infrastructura. "Fotbalul romanesc a crescut mult. Patronii au ales sa bage bani in fotbal, in loc sa mearga in Canare. In acest moment, Liga I valoreaza o jumatate de miliard de euro, cu tot cu jucatori, dar fara infrastructura", a spus seful Ligii.
Dragomir sustine ca isi doreste ca, in urmatorii ani, valoarea cluburilor din Liga I sa se tripleze. "Jumatate de miliard inca nu e mult, tinand cont de modul in care au urcat cluburile, dar ca sa ajungem valorosi trebuie sa ajungem la un miliard si ceva, un miliard si jumatate! Fotbalul nostru a crescut vizibil", a spus seful LPF. Dragomir a mai spus ca CFR este una dintre cele mai puternice echipe din campionatul intern si are mari sanse sa castige titlul la finalul actualului sezon. "Dupa parerea mea, ar trebui sa fie cel mai tare campionat, pentru ca, la final, cine castiga titlul intra direct in grupele din UEFA Champions League si ia multi bani. In plus, mai avem o echipa in turul III preliminar si inca sase echipe in Cupa UEFA si in Intertoto. Sase echipe sunt puternice, daca nu chiar opt! CFR e o nuca tare de tot. Trebuie sa intre la idei atat Steaua, cat si Dinamo sau Rapid. Ma tem ca e echipa cea mai puternica, cu rezerve puternice. Clujul poate lua campionatul!", a incheiat Dragomir. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.